Bakverk

Bakelser

För dig som vill njuta av lyxiga och smakrika delikatesser

Våra bakelser är ett hantverk i sig, skapade för att förföra både öga och gom. Vi erbjuder ett brett utbud av läckra bakelser som kommer att bli pricken över i:et på vilken fest eller sammankomst som helst. Från klassiska chokladtårtor till fruktiga pajer och eleganta moussekakor – varje bakelse är noggrant tillagad för att ge dig en njutningsfull upplevelse av smak och textur.

Kaffebröd och Småkakor

För de som vill avnjuta små, söta frestelser

Vårt sortiment av kaffebröd och småkakor är perfekt för dem som vill ha något att njuta av till en kopp kaffe eller som ett litet mellanmål. Välj mellan saftiga kanelbullar, läckra Wienerbröd, spröda havreflarn, eller klassiska småkakor som chokladchip och smörkakor. 

Varje bakverk är skapat med kärlek och omsorg för att ge dig den perfekta balansen mellan sötma och textur. Ta en paus från vardagen och unna dig själv en liten, ljuvlig stund av njutning med våra kaffebröd och småkakor.

Semla Bakverk Björkäng Hembageri Bageri Varberg
Beställning

Kom förbi eller gör en beställning

Du är välkommen att besöka vårt bageri när som helst under året för att upptäcka vårt fantastiska sortiment av bröd. Om du behöver en större mängd bröd eller behöver säkerställa att vi har ditt favoritbröd tillgängligt på en specifik dag, kan du gärna höra av dig till oss för en beställning.