Hembakt bröd

Hembakat bröd

Hembakt med omsorg på Björkäng Bageri

Välkommen till vår Bröd-sida på Björkäng Bageri! Här kan du utforska vårt utsökta sortiment av hembakat surdegsbröd, tillverkat med passion och omtanke varje dag. Hos oss hittar du ett brett utbud av bröd som passar alla smaker och tillfällen.

Upptäck också mer om våra läckra tårtor och bakverk.

Hembakat bröd

Kvalitet och genuinitet

På Björkäng Bageri strävar vi alltid efter att erbjuda dig det bästa surdegsbrödet. Därför bakar vi alla våra bakverk och matbröd från grunden, med noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet. Vi vill säkerställa att varje tugga du tar är full av äkta smaker.

När det gäller brödbakning finns det inga genvägar om man vill uppleva en riktig smakupplevelse. Vi låter därför våra bröd jäsa och gräddas i sin egen takt, utan att påskynda processen. Det tar tid att skapa ett perfekt bröd, och vi är stolta över att lägga ner den tiden för att ge dig det bästa resultatet varje gång.

Hembakat braöd Bjrökäng Hembageri Bageri Varberg
Beställning

Kom förbi eller gör en beställning

Du är välkommen att besöka vårt bageri när som helst under året för att upptäcka vårt fantastiska sortiment av bröd. Om du behöver en större mängd bröd eller behöver säkerställa att vi har ditt favoritbröd tillgängligt på en specifik dag, kan du gärna höra av dig till oss för en beställning.