Tårtor

Tårtor för alla tillfällen

Skräddarsydda efter dina önskemål

Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av hembakade tårtor som du kan köpa direkt i vår bageributik eller förbeställa för att säkerställa att du får precis det du önskar. Vårt mål är att skapa tårtor som inte bara smakar fantastiskt, utan också ser otroliga ut. Varje tårta är unik och skapad med omsorg för att ge dig en oförglömlig smakupplevelse.

Läs också mer om våra läckra bröd och bakverk.

Sockerkaksbotten, hallonsylt, vaniljkräm, grädde, marsipan

Sockerkaksbotten, jordgubbssylt vaniljkräm, grädde, garneras med grädde och frukt/jordgubbar

Sockerkaksbotten, tropisksylt, krämgrädde med tropiskafrukter. Garneras med blandad frukt och mandel på kanterna.

Sockerkaksbotten, sylt, vaniljkräm, grädde, valfria bär, gräddkant

Marängbotten, moccasmörkräm, rostad mandel

Kladdkakebotten, chokladmousse & hallonmousse

Sockerkaksbotten, päronkräm med päronbitar och krokella på kanterna

Priser

Tårtor

Kvalitet och genuinitet

Vi förstår att kvalitet och smak är av yttersta vikt när det gäller tårtor, och därför använder vi bara de finaste ingredienserna i våra bakverk. Varje tugga kommer att avslöja en perfekt balans mellan sötma och krämighet.

Våra konditorer är mästare på sitt hantverk och lägger ner sin själ i varje detalj, från den eleganta dekorationen till den perfekt luftiga konsistensen.

Vi på Björkäng Bageri är stolta över att erbjuda ett brett utbud av läckra hembakade tårtor för både vardag och festliga tillfällen. Våra tårtor är skapade med omsorg och expertis för att göra varje tillfälle extra speciellt.

Vi bakar tårtor för alla typer av glada tillfällen i livet, helt enligt dina önskemål. Oavsett om det är en födelsedag, ett bröllop eller något annat evenemang, kan vi skapa en tårta som passar perfekt.

Björkäng Hembageri Tårtor Bageri Varberg
Beställning

Kom förbi eller gör en beställning

Du är välkommen att besöka vårt bageri när som helst under året för att upptäcka vårt fantastiska sortiment av bröd. Om du behöver en större mängd bröd eller behöver säkerställa att vi har ditt favoritbröd tillgängligt på en specifik dag, kan du gärna höra av dig till oss för en beställning.